31.12 – Nyttårsaften

Nyttårsaften 31.12
Etter 28 timer reise landet vi til strålende sol og hete i Christchurch. Reisen gikk problemfritt men ikke helt smertefri for seg. «We don’t bring any didymo» sa vi til de New Zealandske myndigheter, før de ransaket sekken på jakt etter basilusker.

Så bar turen videre til leiebilfirmaet. Egentlig trøtt, sliten, svett og sulten. Men ettersom vi var klare ved 14 tiden, bestemte vi oss for å dra å fiske. Etter noen ulne tips av mannen til damen som eide motellet, var vi vistnok på vei til en liten elv som ikke skulle være farget av de siste dagers regnvær. Resultatet ble Bjørn sin første NZ ørret på hele 350gram. Det var bille den ville ha, og fisken var sterk som få!

Vi gledet oss til å ferie nyttårsaften hele 12 timer før alle dere nordmenn der hjemme. Vi hadde kjøpt inn lokalt øl, litt pottis og var klare for fest! Vi skulle bare ta 5 minutter på øyet, før vi skulle ut på resturant. Da vi omsider våknet var klokken 05:00 NZ-tid med jetlag fra Mars. Hadde vi virkelig gått glipp av alle rakettene? Og fikk vi ikke oppleve inngangen til 2014?

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Godt Nytt År!

    Det er da fint å se at dere har det bra…
    Vi her hjemme håper på mange fine bilder og lange historier.
    Skitt fiske!

  2. Nesten ikke misunnelig. .. Håper dere får mange feite kubber 🙂

  3. Bjørn er stjerna!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *