Winter fisheries 1 – Bjørn og Tobias 0

09.07-10.07/2016 – Første tur

Mens resten av utvekslingsstudentene her på universitetet valgte å dra i skibakken eller på hvalsafari forrige helg, valgte Bjørn og jeg og være usosiale og sjekke ut dette «winter fisheries». Bjørn var uansett supersugen på å teste den nye soveposen sin i kulda. Det endte forøvrig med tre runder påkledning gjennom natten. Posen er gull den, det var bare litt for kaldt for komforttemp. Solnedgang rundt 17;45, og fiskbart rundt 10;30 (p.g.a høye fjell sol sol for spotting) = mange timer i sovepose. Bjørn sin soveposetest var en drøy 14 timerstest. En skikkelig solid en. Konklusjon, og jeg siterer Bjørn selv; «Denne posen er heeeelt rå. med en silke-inliner inni her blir denne posen gullegod i -4.»  At posen virker lovende er det ingen tvil om, det er bare engasjementet til Bønna som er så vanvittig. I dette øyeblikk sitter han på nettet og leter etter en silke-inliner i str L, på under 80 gram. Han truer også med å etterlate 1 av 3 teltstenger hjemme ved neste utflukt. Det har klikka forn.

Vi hadde to flotte dager ved Lake Selfe, snaue to timer fra Christchurch. Vindstille, oppimot 8 grader på dagen og strålende sol gjorde spotteforholdene upåklagelige til årstiden og være. Gode spotteforhold fra 11-14 gav oss 3 effektive timer hver dag. Det var desverre ikke nok til å få fukta hoven denne gangen. Vi var nære, men kom ikke helt i mål. Sånn er det nå en gang i blant. Vi fikk i hvertfall bekreftet at å lande fisk midtvinters skal være godt mulig. Vi tar dem neste helg!

Sjekk ut videosnutten i bånn av siden. God vinter.

-Tobias-

Morgenstemning DSC04096 Lake Coleridge Vår nye bestevenn her nede Rigging Lake Selfe DSC04110 DSC04119 Pipetid Topp stemning med varmt måltid. DSC04132 Feltmat 15 timer inni her var på kanten KAAALDT brrr Disse lager pinholes i buksa. Drittplante

 

 

 

Tobias og Bjørn

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.