VIDEO – LAX VEGAS

 

Som mange kanskje vet kom våren usedvanlig sent til Nord-Norge i år. Plan A gikk i vasken grunnet isdekte innsjøer og smelteflom så sent som 10 juli. Tre søringer på førstereis til Finnmark har ikke mange gode plan B-løsninger opp ermet, og etter div surr og fiske med østlandsstandard besluttet vi å fiske laks et døgn.

 Vi rakk akkurat kortsalgsbua samme kveld, tok en rask burger på bensinstasjonen og begynte kjøret. Vi sveipet 20 harde timer det døgnet. Finnmark viste seg fra sin beste side. Vakker natur, trivelige nordlendinger, død fisk langs bredden, campingvogner og bålkos satt laksestemningen, og gjorde at det ble en fin avveksling fra et litt tregt ørretfiske. Det skal gjentas, gitt at ørretfisket er tregt naturligvis. 

 

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *