#Video – Mr.Jumper

NZ14;
Hva skulle vi gjøre? Etter mange timer bak rattet var vi nemlig i Nelson, problemet var bare at vi ikke ante hvor vi skulle dra. Telefonen ble dratt opp av lomma, norske telepriser til tross; vi ringte Kong Wurst. Tipsene gav oss mange fine opplevelser de neste dagene, blant annet denne som var noe utenom det vanlige.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Hello guys,

    I just want to say I love your videos! I have a question for you. I am wondering which G.Loomis rod is it that one of you guys are using in this video? I used to have one rod that looked liked that which was stolen, but I cant remember it’s model name any more. I want to try to find it again on maybe ebay or something.

    Hope you can help me,

    Tight lines!

    Andrej

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *