12.01 – Biltrøbbel og sikader

Stod opp tidlig og labbet bort til det lokale verkstedet. Hadde håp om at det skulle være en smal sak å fikse. Men mekanikeren ristet på hodet og nevnte noe om at dette ikke var bra. Ett eller annet galt med motoren. Etter et par telefoner frem og tilbake til forhandleren, blir vi enige om at jeg skal kjøre bilen tilbake til Christchurch, og dersom den ikke kan fikses, skal de ordne ny. Godt jeg hadde 3 måneders garanti. Litt kjedelig å miste noen dager, men skal bli godt å få det ordnet!

Kom meg ut til en elv ikke så langt unna i 12 tiden. Sikadene synger i trærene, og fluevalget er enkelt. Følelsen av en 2kgs ørret som stiger opp, og slurper i seg den store sikadeflua er ubeskrivelig. Det blir en utrolig kul dag ved elven. 6 stk som tok på sikade, der 3 av de kom på land. Alle mellom 2-2.3kg en plass. Gøøøy
DSC_0344 DSC_0349

 

 

På vei hjem igjen blir lyden i motoren enda høyere, og ironisk nok stopper bilen omtrent 15 meter fra der jeg bor. Flaks i uflaks. Nå er bilen temmelig død. Så usikker på hvordan de neste dagene blir…

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *