Island dag 4 – Andevoldtekt

Elvis lever. Chemtrails. 9/11 ble iscenesatt av et jødisk verdensherredømme. Månelandingen har aldri funnet sted. Yr er verdens mest pålitelige meteoroligtjeneste. Island er en vakker øy med mengder av stor ørret som kan fanges ved å legge ned stor innsats.

Alt dette er myter uten forankring i virkeligheten.

Etter tips fra Stefan valgte vi å tilbringe dag 4 i elva som renner ut fra Laugavatn, som visstnok skulle huse mye ørret og røye av fin størrelse. Her ble det nymfet i det vide og det brede, det ble dengt streamere, og det ble nymfet enda mer. Det ble fisket så lenge og så resultatløst at vi etter hvert ble mer og mer hobbyornitologer og mindre og mindre fiskere. En interessant observasjon vi gjorde gjentatte ganger er at lørdagskvelder i lysløypa i Stavanger fortoner seg som indremisjonsfester sammenlignet med hvor mye kvalm kåte harlekinender kan lage for stakkars andefruer.

Fisk ble det ikke før Gamman sleivkastet to meter fra land. Schmæck, 600 gram vakker brunørret, men det var ikke derfor vi kom til Island. Den eneste måten en 600 grams ørret, fanget på Island, kan høres stor ut er hvis man er litt kreativ med enhetene. 600 000 milligram veide denne ørreten. En ørret på 600 000 milligram hører vel strengt tatt ikke hjemme i Islandsk fauna, og kan egentlig bli sett på som en større prestasjon enn å fange en ørret på 6 kg.

Kveldsøkt: resultatløs denging i vind fra alle kanter.

Adrian viser sin avsky mot yr

Adrian viser sin avsky mot yr

”TO M/S?!?!”

”TO M/S?!?!”

Småfisk

Småfisk

Den blå timen = prime time vanligvis, men ikke i kveld.

Den blå timen = prime time vanligvis, men ikke i kveld.

Det må skjermes for vind fra alle kanter

Det må skjermes for vind fra alle kanter

Disse hyggelige småfuglene følger oss overalt

Disse hyggelige småfuglene følger oss overalt

Hvor i H"$/&(/"#& er fisken!

Hvor i H»$/&(/»#& er fisken!

knot

knot

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *