Dag 1 – Den store åpningen

Turrapport fra vår tur til den danske øen Bornholm 2013. Det skulle vise deg å bli det jævligste året på øya noen sinne.

24/03

Vår første dag på BH startet ikke før 07:00, for seint? Vinden kom fra nord-øst, noe den har gjort de siste 3 ukene, og tempen ligger langt under 2. Etter en resultatløs morgenøkt, dro vi inn til Rønne city og gjorde rent bord i wienerbrøddisken. 4 stk for 20kr, passe. I løpet av dagen hadde vi alt fra snøstorm til strålende sol. Trugene som krabbe hadde tipset om kom godt med! Vi møtte 10 nordmenn, typ fluefiskere, og alle skulle dra i morgen. Så vi regner med å være alene her neste uke?! Alltid hyggelig å møte nordmenn i det store utland. Dagen endte med 3 fantastisk pene fisk, hadde de vært fra indre vestfold, eller ytre østfold. Været til tross, så er vi fornøyd med åpningsdagen. Etter en kabab på steffs grill i Aakirkeby, gikk vi løs på kassa med TU. Vi rundet av med et par trøsteepisoder med Bård & Lars. Håper på brukbare forhold i morgen!

 

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *