Short edit; Greenbead Boogie

 Vinteren her nede på New Zealand er visst den mildeste på mange tiår, og det drar Bjørn og jeg nytte av, tror vi. En liten dagstur her om dagen resulterte i et par fisk rundt kiloen, småfisk for NZ å regne, men på denne tiden er vi glade bare vi finner fisk i det hele tatt. I skrivende stund sitter vi side om side på biblioteket med avslappende musikk på øret. Effektiv jobbing noen timer nå, så kan vi ta helg med god samvittighet. Mulig det blir en litt lenger utferd denne helgen, i jakt på noen sultne regnbuer. De skal visst være på spisern i større grad enn de brune. Vi får sjå. Dere kan jo kose dere med denne snutten i mens vi planlegger helgen. Og skitt fiske til alle dere i Norge.

-Tobias

Husk HD.

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *