Bjørn

Bjørn liker best å fiske småfisk i nordmarka

Bjørn liker best å fiske småfisk i nordmarka

Kodeknekker og dyktig fluebinder. Den yngste i flokken, men samtidig den mest bereiste fluefiskeren av oss. Bjørn var ikke gammel da han startet å jobbe i fluefiskesjappe, senere har han trålt lokalområde med scootern sin etter godvann. Bjørn får alltid humøret opp på tur, selv om fisket er trått. Kastestilen er av typen digg og delikat. Det er ikke mange som har vært på Kola, i Bosnia, samt 3 ganger på Bornholm før fylte 18! Prikken over i-en settes når han drar på med flytende tysk til tyske fisketurister. Man skulle tro han tilbrakte all tid på skolebenken, men det gjør han altså ikke. Han har dessuten en forkjærlighet for princeps og 6x. Noe som har straffet seg opptil flere ganger.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.