Eventyret er i gang!

Nå er jeg endelig framme i paradis, og her skal jeg være i nesten 6 måneder. Litt rart i grunn.
Krysser fingrene for at Simen kommer nedover i siste halvdel av måneden.
Flyturen gikk forholdsvis greit, riktignok ikke like digg å få seteplassering B på 14 timersflighten fra Dubai til Melbourne. Men det viste seg å være hyggelige folk på begge sider, selv om det selvfølgelig ikke var fluefiskere da.
Det tok på å lande kl 05:00 og starte på en ny dag, når hodet egentlig var klar for kveld. Sjeldent har det føltes bedre å strekke ut og ta seg en dusj.

Det fristet temmelig lite å prøvekjøre og kjøpe bil i dag, men vil jo selvfølgelig til elva så hurtig som mulig! Jeg trodde i utgangspunktet jeg bodde relativt sentralt i forhold til der jeg skulle gå og se på bil, men som så mange ganger tidligere ser alt mye kortere ut på kart. Kort fortalt så ble det en dag med mye gåing frem og tilbake i alt for varmt vær.

Bil ble det da også, etter å ha sparka litt i dekka og funnet ut at dette var skikkelige saker (jada, jeg prøvekjørte også). Etter å ha ordnet både gps (det var salg!), fiskekort og litt diverse mat er det tid for litt fiskeforbredelser til i morgen, enda jeg er litt usikker på hvor tidlig(sent) det blir. Nå MÅ jeg sove.

Snakkes.

2
Tobias har i alle år gnålt om å skaffe seg en hvit bil, han kjøpte til og med hvit fluestang!
Nå har jeg altså skaffet meg en slik en hvit bil, men usikker på om at det var en Mazda som Tobias siktet til

3

Suprise

Overraskelsen ble stor da jeg etter å ha kjøpt bilen fant to stk sjokolade i armlenen. For et røverkjøp!

4

Rotekoppen er trøtt

Mitt under middels rom for i natt, skal bli godt å sove liggende!

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Fantastisk. Hva skal du med hengerfeste? Gleder oss til fortsettelsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.