08-10.02

08.02

Fisket samme elven som dagen før, planen var å bare fiske en halv dag for så forflytte oss nordover resten av dagen. Overskyet gjør det vrient i froholdsvis store elver, men vi visste jo sånn ca hvor fiskene stod, så vi slapp å lete gjennom tomme kulper.P1140685
Fant en fin fisk som stod rett ovenfor et tre som lå i elva. Strømmen gikk slik at flua satte seg fast i treet for hvert eneste kast, og hvis fisken tok kom den garantert til å gå rundt treet. 7 fluemist senere steg den endelig opp på en sikade. Som forventet gikk den rett rundt treet, jeg hadde allerede forberedt hvor jeg skulle løpe, men jeg hadde selvfølgelig ikke forutsett at den skulle gå under et annet tre litt lenger ut i elva. Enda en fisk som slapp unna..
Mens jeg har på min fisk, får også Henning på en fisk på andre siden av elven, men også den kjører seg fast i et tre. Vrien elv å få opp fisken.

Etter litt kjøring senere på dagen stopper vi ved en liten elv som så veldig spennende ut fra veien, også her er det nok et tre som står i veien mellom meg og fisken. Fra nå av fisker jeg kun i kulper uten trær..
09.02

Vi hadde grått og regn på morgenen. Og selv om det var spådd lite regn, så blir det fort mye regn på vestkysten, til og med spring creekene ble ordentlig farget. Vi rakk å fiske på 2 fisk før vannet ble brunt på 15 minutter, så da ble det å slappe av på hytta og kjøpe seg en is i sola da regnbygene lettet. Ikke like gøy å sitte i strålende sol og ikke få fiska fordi elvene er farget.

P1140691

Middag på den lokale puben var heller ikke mye å skryte av, hamburgeren var byttet ut med en sliten karbonade. Matro var det heller ikke å få da en av de lokale heltene kjente igjen Andrè fra i fjor, og han var veldig glad i å snakke om det aller meste egentlig. Til tross for dette er stemningen på topp i den lille hytta, som denne gang inneholder en skillevegg. De som snorker er strategisk plassert i det ene rommet, ingen navn nevnt! I morgen er det tidlig opp, og vi krysser fingrene for at elva har klarnet opp.

10.02

Vi fant klart vann etter en liten kjøretur. Sprøtt hvor glad man blir av å bare se klart vann, skjønner at vi ikke er normale folk. Delte oss i to for å fiske forskjellige strekker.

P1140698

Hadde en sprø og ganske uvanlig opplevelse til NZ å være. Kaster på en fisk som står 10-12 meter ovenfor meg, da plutsselig en fisk tar flua 3-4 meter utenfor meg. Må ha gjemt seg bak noe gress eller noe sånt. Det ble flere fisker utover dagen, og de fleste på tørt.

IMG_0041 IMG_0019 IMG_0048

 

 

Nå skal jeg fiske noen dager med Idar, vi starter allerede med et par dager i bushen fra i morgen!

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *