Dag 2 – Klasseskille

Litt tidligere opp i dag, fortsatt den samme leie vinden. Kaldt, veldig. Type is i stangringene. Dro tilbake til sydkysten hvor vi hadde fått noen fisk dagen før. Frithjof åpnet med et par fisk på rappen og optimismen steg i gjengen. Traff på flere stimer med fisk, noen kom på land og andre ble LDCR (Long distance C&R), så vi slapp den ekle fiskelukten på henda, æsj! Stemningen steg markant i gjengen, spesielt etter at Sigurd imponerte med wienerstangkjøp ved hjelp av tegnspråk og en god dæsj engelsk. Resten av teamet sto på sidelinjen og observerte kommunikasjon på meget høyt nivå. Kudos.

Reke ala Bjørn-spesial leverte dagens største fisk til Sigurd. Sølvtøyet på 2 blir sushi i kveld. Tobias og Bjørn er langt nede i kjelleren, uten å ha hatt nettkjenning på to lange fiskedager. Ståpåvilje er det derimot ingenting å si på. Vanntemperaturen stiger stadig, og er atm oppe i hele 1.6 grader på sydkysten. Vi er optimister og håper på bamsefar i morgen.

Stay tuned!

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *