Dag 3 – Prematuravdelingen

Vi står stadig tidligere opp, og det merkes på kroppen. Enkelte av gutta må nærmest dras ut av senga, ingen navn nevnt! Både Tobias og Bjørn begynte å kjenne presset nå, veldig gira på fisk nå. Planen i dag bestod i å kaste, kaste, kaste og kaste, helt til sola gikk ned. Fisken var overraskende løs i kjeften i dag, veldig mange lugg og fisk som glapp. Merket ofte raskt om det var fisk inne på fiskeplassen eller ikke. Dobbelttrekk aka Krogvolldraget leverte mange fisk. Det løsnet virkelig for Bjørn og Tobias som fikk henholdsvis 5 og 3 fisk. Sigurd ble dagens taper, sint spørsmålstegn? Snittet ligger derimot på størrelsen til et barn fra prematuravdeling på rikshospitalet, stusselige greier på godt under kiloen.

 

I morgen er det bursdag, og Tobias med BMI på rett over 30, eller god k-faktor som vi heller kaller det, skal spise kaker til han dupper rundt på sydkysten.

​Bursdager leverer dessuten alltid storfisk, for reels.

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *