Dag 4 – Bursdagsblank

Bursdagsbarnet spratt opp 04:00, og hadde klokketro på storfisk. Han dro resten opp så tidlig som 04:30, morgenstund har sølv i munn. Vi satt oss i bilen og smalt cruisekontrollen på 100 fra Sandkås til Lufthavnen, en plass som har levert flotte morgensølvtøy tidligere. På fiskeplassen viser bilen utrolige -5. Jæjæ, minus 5 har vi i Norge og, men 10 m/s gjør livet forbanna surt for stakkars bursdagspluggen og kompani. Men vi måtte fiske, vi trøkket i oss de nyinnkjøpte wienerstengene, og duppet rundt på Sydkysten. Lange kast i medvind og så mye is i stangringene at snøret satt fast og den søte lille tangloppen i enden av snøret ble som en 18 grams møresild.

Bornholm i påsken skal være varmt og fint, ikke dette året nei. Null fisk på første plass til tross for at vi stod opp lenge før solen og resten av de 47 tusen innbyggerne på  havørredøen. Vi kjørte så sørover til en plass som har levert før, og som leverte igjen, ikke tilfredsstillende, men fisk ble det. Henholdsvis 5 fisk fra 3 hekto til kiloen, vi var tilbake på prematuravdelingen. Det ble bestemt at i dag skulle vi videre satse på fisk over 2, fisk under kiloen får vi hjemme. Ny plass nye muligheter. Vi hadde fått noen litt ulne tips om en ny plass. Kanonfine bunnforhold og en danske med hammerfluekast som ikke liknet grisen hadde fått to fine fisk. Troa steg. Fangefrittz leverte fisk på 9 hekto, altså langt fra to. Litt skuffet dro vi videre til dagens siste plass. Fine bunnforhold og ingen fiskere, fangefrittz smalt nok en 9hektos på land. Bjørn 3, Siggen 1 og Frittz 3, Bursdagstobias, null fisk, kalde fingre, og nok et år eldre.

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *